DMS: Steunpilaar in bedrijfsprocessen


DMS steunpilaar in bedrijfsprocessen

DigiOffice (developed by IDB Groep) |

Iedere organisatie heeft ermee te maken. Een toenemende hoeveelheid inkomende, interne en uitgaande document- en informatiestromen. Zorgvuldige omgang met alle documenten is vereist en alles moet zo goed mogelijk geregistreerd, gearchiveerd en beveiligd worden. Hoe u dit realiseert leest u in dit whitepaper.

Het beheer, de vorming en completering van dossiers met correspondentie, e-mails, presentaties en overige documenten moet zorgvuldig geregistreerd, gearchiveerd en beveiligd worden. Centrale, veilige opslag en toegang tot informatie, de creatie van een optimaal samenwerkplatform en moderne communicatie zijn daarin belangrijke pijlers. Met een document management systeem of DMS realiseert u dit. Over de mogelijkheden, voordelen en noodzaak van een DMS leest u in dit verhelderende whitepaper.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.

 


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam