10 belangrijkste ERP selectie tipsICT informatiecentrum |

ERP systemen kosten uw organisatie tijd en energie om er het maximale rendement en de beoogde kwaliteitsverbetering uit te halen. De juiste keuze is dus belangrijk. U bent echter niet de eerste die voor de keuze van een (nieuw) ERP systeem staat. In dit whitepaper staan de belangrijkste ERP selectie tips uit de praktijk van de experts.

ERP selectie tips

U kiest een ERP oplossing in de meeste gevallen voor langere tijd. Het is immers een cruciaal onderdeel in uw bedrijfsautomatisering? In ieder geval geen onderdeel om elke twee, drie jaar weer te vervangen. Daarvoor kost het te veel tijd, investering en acceptatie. Dan haalt u nooit uw belangrijkste doelen: iedereen vertrouwd maken met het ERP systeem en het optimale rendement eruit halen, inclusief verbeterde kwaliteit van de organisatie en hogere klanttevredenheid.

Kennispartners van het ICT informatiecentrum met veel ervaring op het gebied van (implementaties van) ERP systemen delen hun ERP selectie tips en ideeën waardoor u de belangrijkste valkuilen kunt vermijden. Natuurlijk biedt het ICT informatiecentrum nog veel meer aanvullende informatie zoals boeken, de ERP box en beschouwingen over (toepassing van) ERP systemen, die het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie eenvoudiger maken.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

10 belangrijkste ERP selectie tips - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.