10 belangrijkste stappen bij CRM selectieICT informatiecentrum |

Leveranciers zullen proberen u te overtuigen dat hun pakket het best aansluit bij uw organisatie. Laat u echter niet gek maken: u kent uw markt, uw organisatie, de mensen en hun werkwijze het beste. Dit whitepaper helpt u in het beter afstemmen van die kennis bij CRM selectie.

CRM selectie fundament

In het grote aanbod aan CRM systemen dat ene systeem vinden dat het best bij uw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. U kent zelf uw organisatie echter het best en het is zaak dat het nieuwe CRM systeem naadloos aansluit bij uw behoefte en niet andersom. Weten welke functionaliteit aansluit bij uw activiteiten en de dynamiek in uw klantendoelgroep is daarom cruciaal voor het maken van de juiste selectie. Ga daarbij niet over één nacht ijs, maar zet eerst alle eisen (must haves) en wensen (nice to haves) voor uw organisatie op een rij. Maak vervolgens een vergelijking tussen de pakketten die daarop het best aansluiten.

Het ICT informatiecentrum heeft in dit whitepaper alvast wat voorwerk voor uw CRM selectie gedaan, inclusief het weergeven van meningen van experts. Zodat u een goed fundament hebt om het beste CRM systeem voor uw organisatie te selecteren. En dat kan best een ander zijn dan het beste CRM pakket in de markt.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

10 belangrijkste stappen bij CRM selectie - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.