7 aandachtspunten bij het kiezen van HRM software


7 aandachtspunten bij het kiezen van HRM software

ICT informatiecentrum |

Wat is het eerste wat u denkt wanneer een HRM leverancier u iets vertelt? Hij zal wel iets willen verkopen. Inderdaad. Laat u daarom voorlichten en niet alleen maar inlichten. U kent uw markt en bedrijf immers het beste? De leverancier moet zich aanpassen aan uw wensen. Niet andersom. Er zijn genoeg valkuilen, maar dat wil niet zeggen dat de weg niet begaanbaar is. Hoe u die weg moet volgen en hoe u welke informatie op zijn merites kunt beoordelen, leest u in dit whitepaper.

HRM leveranciers op waarde schatten

Het is nog niet zo eenvoudig om die aanbieder te kiezen die het best bij uw organisatie past. Want dat is het meest cruciale criterium: past de leverancier bij uw organisatie en bij wat u voor ogen hebt? Dan moet u echter wel weten en kunnen uitleggen wát u voor ogen hebt. Hoe past de oplossing van de aanbieder vervolgens in uw visie? Een betrouwbare en deskundige HRM leverancier begrijpt wat u wilt en kan uitleggen waaraan hij kan voldoen. Maar ook waaraan niet! In dit whitepaper leest u alles over hoe u het best (het aanbod van) HRM leveranciers op waarde kunt schatten om zo tot de juiste keuze te komen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Wat u wel en niet moet geloven van HRM leveranciers - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.