8 securityrisico’s op kantoor


Securityrisico’s

Computest |

De laatste jaren is de aandacht voor security explosief toegenomen.Gelukkig worden de meeste bedrijven zich steeds meer bewust van de risico’s en ondernemen ook actie om hun kantoornetwerk en data beter te beschermen. Helaas hebben hackers nog genoeg trucjes achter de hand om toch binnen te komen op uw netwerk. In dit whitepaper leest u wat deze trucjes precies zijn en wat u zelf kunt doen om te checken of uw kantoornetwerk kwetsbaar is voor deze trucs.

Securityrisico’s

Als u netjes alles patcht, regelmatig updates uitvoert, goede wachtwoorden hebt, antivirus-software installeert en overal de handleiding hebt gevolgd, wat kan een hacker dan nog doen? Waar een deur niet open is, is er altijd wel een raam waar ze doorheen kunnen. In dit whitepaper krijgt u een inkijkje in het arsenaal aan trucjes van hackers: wat zijn nou de dingen die een hacker misbruikt, maar waar de systeembeheerder niet aan denkt?

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam