Bedrijfssoftware nabouwen, kan dat?


bedrijfssoftware nabouwen

ICT informatiecentrum |

Bij de vernieuwing of vervanging van bedrijfssoftware kunt u ook kiezen voor het nabouwen van uw huidige software. Hierbij worden de gebruikte en gewenste functionaliteiten en schermen van het bestaande systeem één op één nagebouwd. In dit whitepaper leest u wanneer u het beste kunt kiezen voor het nabouwen van bedrijfssoftware en leest u over de voordelen ervan.

Bedrijfssoftware nabouwen

Het nabouwen van bedrijfssoftware is ideaal voor bedrijven die tevreden zijn over de functionaliteiten van hun bestaande systeem, maar hier om welke reden dan ook afscheid van moeten nemen. Dat kan het geval zijn bij technische veroudering, het vertrek van applicatiebeheerders of het faillissement van ICT leveranciers.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Bedrijfssoftware nabouwen, kan dat? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.