Buy or Build?Kerridge Commercial Systems |
Uw volgende ERP systeem: kopen of bouwen? Wat is de juiste keuze voor uw bedrijf?

Waar bedrijfswensen toenemen en IT steeds slimmer wordt, hebben distributeurs voornamelijk de voorkeur gegeven aan kant-en-klare systemen. Maar wat als je huidige systeem verdere groei belemmert? Een ‘bouw’ strategie kan vooral praktisch zijn als het bedrijf alle vaardigheden en ervaring zelf in huis heeft. ‘Kopen’ betekent vrijwel zeker ook toegang hebben tot een breder scala aan expertise en competenties, net als transparante kosten.

Uiteindelijk moet een bedrijf kiezen voor de benadering die het meest aansluit bij de vaardigheden en middelen die ze al in huis hebben. Voor velen is er een duidelijke wens om geen IT-ontwikkelaar te zijn en dus is de ‘koop’ optie hierbij de beste keus. Andere bedrijven beschikken wel over een uitgebreid IT-team en kiezen om deze reden voor de flexibiliteit die eigen ontwikkeling ze kan geven.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Buy or Build? - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.