Checklist CRM software selecteren


Checklist CRM software selecteren

ICT informatiecentrum |

U wilt voor uw onderneming de juiste CRM software binnen halen. Daarom toetst u uw eigen wensen en eisen aan de eigenschappen van de software. Om overzicht te houden over
hoe een CRM oplossing scoort op uw criteria en welke weging u toekent aan uw wensen en eisen is het aan te bevelen dat te doen aan de hand van een checklist CRM software selecteren.

Aan de hand van zo’n controlelijst kunt u de voor u belangrijkste wensen matchen met de software en ze vervolgens rangschikken en waarderen. Zonder afgeleid te worden door randverschijnselen en bijzaken. Het ICT informatiecentrum heeft zo’n checklist CRM software selecteren voor u gemaakt, met daarin de belangrijkste toepassingen en eigenschappen die u nodig heeft om tot de juiste keuze te komen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Checklist CRM software selecteren - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.