De financiële risico’s van software gebruik


Financiële risico's van software gebruik

B-lay |

De digitalisering treft alle facetten van het bedrijfsleven. Software speelt daarbij een grote rol: het is niet langer alleen een faciliterend middel, maar vaak onderdeel van het verdienmodel. Hierdoor zien organisaties hun softwarebudgetten al jaren groeien. Dit whitepaper probeert organisaties bewust te maken van de risico’s die verbonden zijn met software gebruik.

Financiële risico’s van software gebruik

De financiële risico’s van software gebruik kunnen groot zijn. Schending van de contractuele afspraken met leveranciers of het betalen voor softwareproducten die in werkelijkheid juist niet gebruikt worden; het zijn zomaar twee voorbeelden van risico’s die u kunt lopen en die financiële gevolgen met zich meebrengen. Software is belangrijker dan ooit voor bedrijven, maar er is amper inzicht in de kosten en het gebruik. Dit whitepaper schetst een beeld van de rol die software vervult voor Nederlandse organisaties en hoe organisaties software asset management (SAM) in kunnen zetten om deze financiële risico’s in kaart te brengen én te verminderen.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.
 

[email-download download_id=”5877″ contact_form_id=”5880″]