De juiste route met Power BI


Power BI

Qvada |

Power BI is een service die niet op eigen locatie geïnstalleerd hoeft te worden waardoor spreadsheets en rapportages ook buiten het bedrijf beschikbaar zijn op allerlei apparaten, op een veilige manier. In dit whitepaper leest u meer over Power BI en hoe u dit het beste kunt gebruiken.

Power BI

Veel bedrijven maken gebruik van dashboards en rapportages die op één vaste locatie te vinden zijn. Het delen met de klant kan daarbij beperkingen opleveren, denk bijvoorbeeld aan bepaalde functies die niet werken door verschillende versies. Power BI zorgt ervoor dat u sneller toegang heeft tot uw data via verschillende apparaten.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

De juiste route met Power BI - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.