De vijf verbeterpunten van uw informatiebeveiligingAVNET |

Steeds meer organisaties zijn een belangrijk doelwit van cybercriminelen. Organisaties hebben veel gevoelige data in huis en daarmee dus veel te verliezen. Daarmee wordt informatiebeveiliging steeds meer een hot topic. Wilt u weten of uw organisatie goed beveiligd is en waar het eventueel beter kan? Lees in dit whitepaper de vijf verbeterpunten van uw informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging

De beveiliging van informatie is bij veel organisaties nog niet volledig op orde: werknemers nemen zelf devices mee of installeren zelf tools waar de IT niks van af weet, verschillende beveiligingstools die niet goed samenwerken enzovoort. Dit maakt het voor IT een stuk lastiger om de organisatie veilig te houden. In dit whitepaper leest u vijf belangrijke verbeterpunten en tips die helpen de informatiebeveiliging gemakkelijk en concreet beter te maken.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

De vijf verbeterpunten van uw informatiebeveiliging - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.