ERP in de maakindustrieICT informatiecentrum |

In Europa is er veel veranderd in de branche van de maakindustrie. Door wereldwijde toename van de concurrentie moeten fabrikanten onder hogere commerciële druk en strengere regelgeving zien te overleven.

De hoeveelheid producten wordt tegelijkertijd steeds meer en de levenccyli van producten wordt steeds korter. Welke eisen moeten er aan de hand van deze situatie worden gesteld aan ERP voor de maakindustrie en bovenal wat betekent dit voor het gebruik ervan?

Lees in dit whitepaper meer over waarin ERP software voor de maakindustrie verschilt ten opzichte van andere ERP?

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

ERP in de maakindustrie - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.