ERP software trendsICT informatiecentrum |

Investeren in ERP software is vaak kostbaar, tijdrovend en ingrijpend. Dat doet u dus niet om het jaar. Heeft u voldoende zicht op wat de trends en ontwikkelingen zijn in ERP? Op korte en lange(re) termijn? Dit whitepaper verschaft u de belangrijkste ERP software trends die gaan komen.

Verdiepen in ERP software trends

ERP toepassingen vormen een cruciaal onderdeel in uw bedrijfsautomatisering. Maar wat gaat er (op korte en langere termijn) gebeuren op het gebied van ERP software? Bekende en minder bekende experts hebben daar zo hun ideeën over, maar welke daarvan zullen uitkomen blijft vooralsnog onbekend. Toch moet u zich wel verdiepen in die ontwikkelingen, om tijdig te kunnen inspelen op veranderingen. Zaken als toenemende mobiliteit van de medewerker en de klanten bepalen mede de keuze voor (functionaliteit van) uw ERP oplossing. Wat zijn de economische verwachtingen voor uw markt? Is het zinvol om daarop groeiscenario’s toe te passen of juist krimp mogelijk te maken? Is dan een ERP oplossing in de cloud meer iets voor uw organisatie? Zodat u kunt op- en afschalen naar behoefte zonder vast te zitten aan licenties en andere verplichtingen, waar u elke maand weer voor betaalt.

Het ICT informatiecentrum geeft u in dit whitepaper meer inzichten in de belangrijkste ontwikkelingen volgens experts uit het veld. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

ERP software trends - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.