Exact

 

sectorrapport accountancy

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Accountancy

Exact | Fijn die groeiende economie. Want daardoor heeft de accountancybranche in 2018 meer lucht gekregen. Dat is terug te zien in de indrukwekkende stijging van de nettowinstcijfers. Met een gemiddelde stijging van 27% scoren de accountants namelijk ver boven de norm. In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse accountants- Lees verder / download

sectorrapport productie

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport productie

Exact | Nederlandse productiebedrijven profiteren van de opverende economie en laten een gemiddelde omzetgroei van 14% zien. Ze hebben ook meer vertrouwen in de toekomst dankzij de drukte die ze nu zien. Vandaar ook dat er volop ingezet wordt op innovatie voor 2018. In dit whitepaper leest u alles over Nederlandse productiebedrijven in het mkb.

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport handel

Exact | Nederlandse handelsbedrijven realiseren gemiddeld 40% van de omzet online. Dat is maar liefst 2x zoveel dan in omringende landen. In dit whitepaper leest u alles over Nederlandse handelsbedrijven in het mkb.

zakelijke dienstverlening

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Zakelijke dienstverlening

Exact | Met een gemiddelde omzetgroei van 14% en een netto winstmarge van 26% doen dienstverleners goede zaken. In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse professionele dienstverleners in het MKB.

MKB barometer boekhouden

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Boekhouden

Exact | In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse mkb’ers op het gebied van boekhouden. En dat is enorm belangrijk. Want het MKB laat de motor van onze groeiende economie nu eenmaal op volle toeren draaien.

In drie stappen naar een succesvol productiebedrijf

In drie stappen naar een succesvol productiebedrijf

Exact | In dit whitepaper leest u hoe u uw klanttevredenheid kunt verhogen door onder meer uw productieprocessen te moderniseren. Pure noodzaak in een markt waar alles draait om reputatie.

Excel

Hoog tijd om afscheid te nemen van Excel

Exact | Ooit had Excel het rijk alleen in de industriële sector. En zelfs nu alternatieve softwaresystemen krachtiger, geïntegreerd en intuïtiever worden, maken de meeste productiebedrijven nog dagelijks gebruik van Excel in hun business. Waarom?

11 tips om klanttevredenheid te vergroten

11 tips om klanttevredenheid te vergroten

Exact | Na een paar moeizame jaren is groei niet langer buiten bereik voor handelsbedrijven. De economie trekt weer aan. Wat maakt u succesvol en wat juist niet? Daar zorgen uw marges voor. Goede marges zijn altijd belangrijk geweest voor een handelsbedrijf, en nu meer dan ooit. In dit whitepaper leest u 11 eenvoudige tips Lees verder / download

8 tips om ervoor te zorgen dat je project mislukt

8 tips om ervoor te zorgen dat je project mislukt

Exact | Ja, u leest het goed. In dit whitepaper krijgt u inzicht in de meest voorkomende redenen voor het falen van een project, zodat u ze zelf kunt voorkomen.

De lean supply chain – van concept naar realiteit

Exact Software | Omarm de verschuiving in managementfilosofie en informatiebehoefte.

Thuis in de internationale markt

Exact | Uw verkoopactiviteiten succesvol uitbreiden naar nieuwe markten vergt een goede planning.

Veranderingen in de groothandel

Exact | Het nieuwe e-book van Exact laat drie manieren zien waarop online bedrijfssoftware helpt structuur aan te brengen in een handelsbedrijf. De ondernemer heeft zo 24/7 inzicht in zijn administratie en houdt tijd over om de groeistrategie te plannen.

Beter presteren door meer zicht op uw KPI’s

Exact Wil jij je bedrijf ook beter laten presteren? Vergeet dan niet om KPI’s vast te stellen. Lees in deze whitepaper wat KPI’s zijn en hoe je ze vast stelt. Download de whitepaper hier.