Handel / groothandel

 

ERP het geheime wapen van de groothandel en distributie

ERP: het geheime wapen van de groothandel en distributie

Oracle + Netsuite | Om de concurrentie voor te blijven, vertrouwen de best presterende groothandels en distributiecentra op ERP technologie om de juiste producten voor de juiste prijs bij de juiste klanten te krijgen wanneer ze die nodig hebben.

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport handel

Exact | Nederlandse handelsbedrijven realiseren gemiddeld 40% van de omzet online. Dat is maar liefst 2x zoveel dan in omringende landen. In dit whitepaper leest u alles over Nederlandse handelsbedrijven in het mkb.

e-commerce voor de groothandel

De toekomst van e-commerce voor de groothandel

CloudSuite B.V. | De markt en technologie om ons heen veranderd. In dit whitepaper leest u over 5 trends die u moét volgen om voorbereid te zijn op de toekomst van e-commerce voor de groothandel.

voorraadniveau

6 manieren om voorraadniveau en kosten te verlagen

EazyStock | Bedrijven die goederen produceren of inkopen en die goederen moeten opslaan, zien het verminderen van het voorraadniveau (en de bijkomende kosten) als de belangrijke potentiële kostenbesparing. Het levert een structurele verbetering van de operationele marges en winstgevendheid. In dit whitepaper leest u 6 manieren voor fabrikanten en groothandels om voorraadniveaus en kosten te Lees verder / download

11 tips om klanttevredenheid te vergroten

11 tips om klanttevredenheid te vergroten

Exact | Na een paar moeizame jaren is groei niet langer buiten bereik voor handelsbedrijven. De economie trekt weer aan. Wat maakt u succesvol en wat juist niet? Daar zorgen uw marges voor. Goede marges zijn altijd belangrijk geweest voor een handelsbedrijf, en nu meer dan ooit. In dit whitepaper leest u 11 eenvoudige tips Lees verder / download

planningssoftware vs excel

Planningssoftware vs. Excel

Paralax Planning Solutions | Veel bedrijven gebruiken Excel als plannings tool voor de meeste bedrijfsprocessen, en tot op zekere hoogte gaat dit goed. Maar Excel is niet bedoeld voor planningen die met elkaar in verband staan. Lees in dit whitepaper 9 argumenten om Excel in te ruilen voor echte planningssoftware.

ERP voor handelsbedrijven steeds meer in de cloud

Pantheon Automatisering | ERP voor handelsbedrijven is gericht op de veelheid en diversiteit in markten, met alle eisen en wensen om de klanten te bedienen in hun behoefte. Ook in deze branche moet u rekening houden met ontwikkelingen als de cloud, waarbij software niet langer meer ter plaatse (on premise) wordt geïnstalleerd, maar als dienst Lees verder / download

Veranderingen in de groothandel

Exact | Het nieuwe e-book van Exact laat drie manieren zien waarop online bedrijfssoftware helpt structuur aan te brengen in een handelsbedrijf. De ondernemer heeft zo 24/7 inzicht in zijn administratie en houdt tijd over om de groeistrategie te plannen.

In vijf stappen naar de cloud

UNIT4 Deze cloud computing whitepaper beschikbaar behandelt een aantal aspecten van cloud computing. Deze whitepaper beschrijft in een vijf-stappenplan, hoe de cloud te benaderen en op welke onderdelen gelet moet worden bij het opstellen van een cloud computing plan.