We hebben een DMS. En wat nu?ETTU |

Het aanschaffen en invoeren van nieuw documentmanagement systeem (DMS) en de daarbij horende werkwijzen kunnen uitdagende trajecten zijn. Tijdens zulke trajecten worden bestaande werkwijzen, procedures en systemen onder de loop genomen en worden aangepast en voorbereid voor de nieuwe situatie.

Maar hoe gaat het verder wanneer het project gerealiseerd is? De medewerkers van de organisatie gaan aan de slag met het nieuwe DMS, geld en middelen worden elders ingezet en het beheer en documentatie wordt overgedragen aan de reguliere (beheers)organisatie. Maar dit is pas het begin van een succesvol DMS.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

We hebben een DMS. En wat nu? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.