HRM proces voor ziekteverzuimSensus-methode |

Het HRM proces voor ziekteverzuim is één van de meest gebruikte HRM processen in een organisaties. Zodra een werknemer ziek wordt bent u als werkgever verplicht de wettelijke rechten en plichten voor het ziekteverzuimproces na te leven. Maar hoe ziet een ziekteverzuimproces eruit? U leest het in dit whitepaper.

Ziekteverzuim

HRM moet van elke langdurig zieke medewerker een dossier bijhouden. Hierin moet onder andere het verloop van het ziekteverzuim worden bijgehouden. Daarnaast wordt er in bijgehouden welke initiatieven werknemer en werkgever moeten nemen om de medewerker zo snel mogelijk weer te laten terugkeren. In dit whitepaper staan alle meest voorkomende HRM processen op het gebied van ziekteverzuim uitgewerkt in heldere processtappen. Zo weet u zeker dat alle rechten en plichten, zoals vastgesteld in Wet Poortwachter, worden nageleefd.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

HRM proces voor ziekteverzuim - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.