Maatwerksoftware


maatwerksoftware

ICT informatiecentrum |

Als u uw bedrijfssoftware wilt vernieuwen kunt u kiezen voor maatwerk software. In dit whitepaper leest u wat maatwerksoftware precies inhoudt en wat de voor-en nadelen ervan zijn. Daarnaast leest u over de tijdsinvestering en de doorlooptijd die nodig zijn voor het ontwikkelen van dit type bedrijfssoftware.

Maatwerksoftware

Maatwerksoftware wordt volledig ontwikkeld op basis van de eisen (requirements), verwachtingen, inzichten en wensen van de opdrachtgever. Het sluit naadloos aan bij het bedrijfsproces. Onnodige functionaliteiten worden vermeden. Beter dan een maatwerkoplossing kan de bedrijfssoftware niet passen bij het bedrijfsproces. Daar tegenover staat echter wel dat het een lange projectduur bevat.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Maatwerksoftware - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.