Meest gebruikte business intelligence oplossingenICT informatiecentrum |

Bedrijven van 50 werknemers of meer gebruiken Business Intelligence oplossingen. Tenminste, die indruk krijg je zo langzamerhand wel. Onderzoek wijst uit dat een derde van dergelijke bedrijven dat daadwerkelijk doet. Toch wel een serieus aantal gebruikers dus. Waar staat u met uw ambities? Om te weten waar collega’s van u mee werken en met welke tools u uw kansen kunt grijpen, is het zaak dit whitepaper goed door te nemen.

Top 5 Business Intelligence oplossingen

Met dergelijke serieuze aantallen gebruikers zijn ook voorkeuren in de markt voor specifieke oplossingen te herkennen. Als je de Top 5 uit het onderzoek van Computer Profile onder 7000 bedrijven met 50+ werknemers bekijkt, kom je uit op SAP, IBM Cognos, Qlik, Oracle en Microsoft. Wat ook meteen opvalt, is dat nauwelijks sprake is van maatwerk. Betekent dat dat die bestaande oplossingen alles bieden waar u behoefte aan heeft? Of is het gewoon te duur om het aan te passen en dus moet u uw wensen maar aanpassen? Als u wilt weten waarom bepaalde collega’s een specifieke oplossing gebruiken, zou u dit whitepaper echt eens moeten lezen.

Na het invullen van uw gegevens krijgt u via e-mail direct toegang tot de whitepaper. U kunt deze vervolgens lezen, opslaan of printen. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden. Op uw aanvraag is ons privacystatement van toepassing.

 


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam