Meest gebruikte business intelligence oplossingenICT informatiecentrum |

Bedrijven van 50 werknemers of meer gebruiken Business Intelligence oplossingen. Tenminste, die indruk krijg je zo langzamerhand wel. Onderzoek wijst uit dat een derde van dergelijke bedrijven dat daadwerkelijk doet. Toch wel een serieus aantal gebruikers dus. Waar staat u met uw ambities? Om te weten waar collega’s van u mee werken en met welke tools u uw kansen kunt grijpen, is het zaak dit whitepaper goed door te nemen.

Top 5 Business Intelligence oplossingen

Met dergelijke serieuze aantallen gebruikers zijn ook voorkeuren in de markt voor specifieke oplossingen te herkennen. Als je de Top 5 uit het onderzoek van Computer Profile onder 7000 bedrijven met 50+ werknemers bekijkt, kom je uit op SAP, IBM Cognos, Qlik, Oracle en Microsoft. Wat ook meteen opvalt, is dat nauwelijks sprake is van maatwerk. Betekent dat dat die bestaande oplossingen alles bieden waar u behoefte aan heeft? Of is het gewoon te duur om het aan te passen en dus moet u uw wensen maar aanpassen? Als u wilt weten waarom bepaalde collega’s een specifieke oplossing gebruiken, zou u dit whitepaper echt eens moeten lezen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Meest gebruikte business intelligence oplossingen - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.