Meest gemaakte fouten bij ERP selectieICT informatiecentrum |

Bent u in staat om als organisatie mee te veranderen met de wereld om u heen? Kunt u uw huidige werkwijze op een makkelijke manier effectiever maken door automatisering of moet daarvoor de hele organisatie op zijn kop? Automatiseren van chaos is geen oplossing. Hoe u die fout(en) bij ERP selectie voorkomt, leest u in dit whitepaper.

ERP selectie

De keuze voor een (nieuw) ERP systeem vergt voorbereiding en betrokkenheid binnen uw organisatie. Het is een belangrijke toepassing die uw organisatie in staat moet stellen sneller te anticiperen op veranderingen in de markt en de wensen van uw klanten. Maar een ERP systeem is geen oplossing op zichzelf. Zelfs bij de juiste keuze van een systeem en een soepele introductie, is er nog altijd geen zekerheid dat het systeem gaat voldoen aan uw verwachtingen als u op de oude manier blijft werken. Het is daarom cruciaal dat u de huidige werkwijze afzet tegen de mogelijkheden die een nieuw systeem u kan bieden. In hoeverre moet u uw processen en werkwijze aanpassen om optimaal gebruik te kunnen maken van het ERP systeem? Of bent u dan bezig om uw hele organisatie aan te passen aan een systeem dat wellicht over vijf jaar weer ‘oud’ is geworden?

Het ICT informatiecentrum geeft u in dit whitepaper inzichten over de meest voorkomende fouten die gemaakt kunnen worden (en ook worden) bij ERP selectie en de introductie van het ERP systeem. De oplossing voor uw problemen ligt niet zo zeer (alleen) in het systeem: de oplossing ligt (vooral) in hoe u de zaken aanpakt.

Na het invullen van uw gegevens krijgt u via e-mail direct toegang tot de whitepaper. U kunt deze vervolgens lezen, opslaan of printen. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden. Op uw aanvraag is ons privacystatement van toepassing.

 


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam