Meest gemaakte fouten bij ERP selectieICT informatiecentrum |

Bent u in staat om als organisatie mee te veranderen met de wereld om u heen? Kunt u uw huidige werkwijze op een makkelijke manier effectiever maken door automatisering of moet daarvoor de hele organisatie op zijn kop? Automatiseren van chaos is geen oplossing. Hoe u die fout(en) bij ERP selectie voorkomt, leest u in dit whitepaper.

ERP selectie

De keuze voor een (nieuw) ERP systeem vergt voorbereiding en betrokkenheid binnen uw organisatie. Het is een belangrijke toepassing die uw organisatie in staat moet stellen sneller te anticiperen op veranderingen in de markt en de wensen van uw klanten. Maar een ERP systeem is geen oplossing op zichzelf. Zelfs bij de juiste keuze van een systeem en een soepele introductie, is er nog altijd geen zekerheid dat het systeem gaat voldoen aan uw verwachtingen als u op de oude manier blijft werken. Het is daarom cruciaal dat u de huidige werkwijze afzet tegen de mogelijkheden die een nieuw systeem u kan bieden. In hoeverre moet u uw processen en werkwijze aanpassen om optimaal gebruik te kunnen maken van het ERP systeem? Of bent u dan bezig om uw hele organisatie aan te passen aan een systeem dat wellicht over vijf jaar weer ‘oud’ is geworden?

Het ICT informatiecentrum geeft u in dit whitepaper inzichten over de meest voorkomende fouten die gemaakt kunnen worden (en ook worden) bij ERP selectie en de introductie van het ERP systeem. De oplossing voor uw problemen ligt niet zo zeer (alleen) in het systeem: de oplossing ligt (vooral) in hoe u de zaken aanpakt.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Meest gemaakte fouten bij ERP selectie - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.