Microsoft

 

office 365

5 valkuilen van office 365 vermijden

ETTU | Office 365 is een populaire software tool om te communiceren en productief te zijn. Het biedt enorm veel functionaliteiten om efficiënt (samen) te werken. Door allerlei oorzaken wordt regelmatig niet de optimale meerwaarde uit Office 365 en de werknemers gehaald. In dit whitepaper leest u over de 5 valkuilen van Office 365 en Lees verder / download

Office 365

Aan de slag met Office 365

ETTU | Je hebt gekozen voor Microsoft Office 365 en daar wil je het maximale uithalen. In dit eBook van Microsoft vind je alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je medewerkers optimaal gebruik gaan maken van alle mogelijkheden die Office 365 biedt.

Integratiemogelijkheden Microsoft Dynamics NAV en SharePoint

Thysia Information Management | Veel gebruikers van Microsoft Dynamics NAV (voorheen: Navision) geven aan hun informatievoorziening te willen verbeteren. Na de invoering van het ERP pakket als basis horen we vaak de volgende vragen: hoe kunnen we eenvoudiger samenwerken en informatie delen met klanten en leveranciers, hoe kunnen we ongestructureerde informatie beter beheren en hoe Lees verder / download

Tien tips om meer te halen uit Microsoft Dynamics NAV

SucceedIT | Veel bedrijven halen lang niet het maximale uit hun Dynamics NAV omgeving. Zonde toch? U heeft fors geïnvesteerd, medewerkers hebben veel energie gestoken in de implementatie en de verwachtingen waren hooggespannen.

Wel of niet upgraden naar Microsoft Dynamics NAV 2016?

Axians | Er zijn bedrijven die al jaren met dezelfde versie van het ERP systeem werken. Dan is de kans groot dat het systeem niet meer voldoet aan de allerlaatste stand der techniek. Een systeem dat bovendien niet is meegegroeid met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem lopen grote risico’s en Lees verder / download

Internationale omgevingen: wordt het Microsoft Dynamics NAV of AX?

SucceedIT Dynamics NAV of AX: welk Microsoft Dynamics ERP product is strategisch de beste keuze voor uw internationale organisatie? Het kiezen van de juiste Dynamics ERP software voor uw internationale organisatie lijkt wellicht eenvoudig, maar is in werkelijkheid veel complexer.

De échte verschillen tussen Microsoft Dynamics AX en NAV

Cegeka Er is al heel wat inkt verspild aan vergelijkingen tussen de ERP systemen Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV. Sommige daarvan zijn zondermeer gekleurd, andere erg theoretisch. Volgens Microsoft zelf voelt Dynamics NAV zich beter thuis in kleinere bedrijven en tegenhanger Dynamics AX in (hele) grote organisaties.

ETTU whitepaper Office 365

De voordelen en mogelijkheden van Office 365

ETTU Wilt u meer te weten komen over Office 365? Bijvoorbeeld hoe u kunt starten met Office 365? Of wat de vele andere voordelen en mogelijkheden zijn? Lees geheel vrijblijvend de volledige whitepaper ”De voordelen en mogelijkheden van Office 365”.