Modern digitaal werken met een document management systeem


Document management systeem

ICT informatiecentrum |

Weet u hoeveel tijd medewerkers per dag gemiddeld kwijt zijn aan het zoeken, vinden en verwerken van informatie? Heeft u antwoord op de vraag hoe digitale gegevens worden toegevoegd aan dossiers? Archiveert u data zoals e-mailberichten en cv’s van sollicitanten binnen de geldende wettelijke termijnen? En hoe legt u digitale informatie vast voor interne audits en controlerende instanties? Een document management systeem (DMS) kan hierin een belangrijke rol spelen.

Document management systeem

Een DMS brengt structuur in digitale datastromen. Dit doet een DMS door toegang tot en beheer en beveiliging van correspondentie, e-mails, presentaties en allerhande documenten en informatie te regelen. In dit whitepaper leest u aan de hand van een aantal praktische voorbeelden hoe goed digitaal informatiebeheer ondersteunt in de digitalisering van bedrijfsprocessen. Ook leest u over de vijf positieve effecten van een DMS op uw organisatie.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Modern digitaal werken met een document management systeem - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.