Oracle

 

ERP het geheime wapen van de groothandel en distributie

ERP: het geheime wapen van de groothandel en distributie

Oracle + Netsuite | Om de concurrentie voor te blijven, vertrouwen de best presterende groothandels en distributiecentra op ERP technologie om de juiste producten voor de juiste prijs bij de juiste klanten te krijgen wanneer ze die nodig hebben.

vooruitzichten voor groothandel

De vooruitzichten voor groothandel en distributie in 2018

Oracle + Netsuite | In dit whitepaper leest u een overzicht van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen voor groothandelsbedrijven.

De verkoopinspanningen van de distributeur in digitale tijden

Oracle + Netsuite | In dit onderzoeksrapport van Benfield Consulting en Industrial Supply wordt het verkoopmodel van distributeurs onderzocht in het kader van de digitale tijden van vandaag.

transformatie van de supply chain

De transformatie van de supply chain

Oracle + Netsuite | Bedrijven die geen toegang hebben tot de gegevens in de supply chain, hebben het lastig in de concurrentiestrijd met andere bedrijven. In dit whitepaper leest u alles over de transformatie van de supply chain.

IT Servicemanagement

6 trends 2018 IT Servicemanagement bedrijven

Oracle + Netsuite | De wensen en behoeften van de klanten veranderen, wat betekent dat er nieuwe omzetmogelijkheden beschikbaar zijn om de winst te maximaliseren. Dit geldt ook voor bedrijven in de IT Servicemanagement (ITSM). In dit whitepaper leest u zes trends die ervoor zorgen dat u zich kunt aanpassen om bij te blijven.

digitale transformatie

Digitale transformatie en de rol van Cloud ERP

Oracle + Netsuite | Steeds meer bedrijven gebruiken digitale transformatie als opstap om nieuwe markten te betreden en kosten te besparen. Maar welke digitale transformatiesoftware is geschikt voor uw organisatie? In dit whitepaper leest u welke stappen u moet ondernemen om de juiste oplossing voor uw organisatie te vinden.

business transformatie

De rol van Cloud binnen business transformatie

Oracle + Netsuite | Business transformatie is van invloed op elke branche, elk type organisatie en elk land in Europa. In dit whitepaper leest u over de top 3 ‘change drivers’ die zorgen voor innovatie en hoe uw collega’s de Cloud gebruiken. Daarnaast leest u over de belangrijkste typen bedrijfsapplicaties die in de Cloud worden Lees verder / download

Suite-aanpak

De noodzaak van een suite-aanpak voor financiële dienstverleners

Oracle + Netsuite | Felle concurrentie, hervormingen binnen regelgeving en veranderende behoeften van klanten: veranderingen in de financiële dienstverlening gaan in een rap tempo. In dit whitepaper leest u waarom een suite-aanpak voor software een belangrijke strategische keuze is om voorop te blijven lopen in de markt.

ERP applicatie

Top 14 SaaS en Cloud ERP applicatie leveranciers vergeleken

Oracle + Netsuite | Bij de aankoop van een nieuw ERP systeem heeft u de keuze uit honderden ERP oplossingen. Het is dus best lastig om een ERP applicatie te vinden die past bij uw wensen en eisen. In dit IDC-rapport leest u over de 14 meest toonaangevende SaaS- en cloud-enabled ERP leveranciers die geëvalueerd Lees verder / download