Projectmanagement: slimmer samenwerken en organiseren


projectmanagement

Teamleader |

Drie van de vier projecten slagen niet. De projecten worden niet tijdig opgeleverd, blijven niet binnen het vastgestelde budget of hebben niet het gewenste resultaat. In dit whitepaper leest u tips om dit te voorkomen.

Projectmanagement

De oorzaken van een mislukt project kunnen flink variëren: slechte communicatie, details worden uit het oog verloren, te weinig planning, geen risicomanagement enzovoorts. Hoe kleiner het bedrijf, hoe groter de impact van een mislukt project. Daarom is projectmanagement juist voor het MKB belangrijk. Ondanks dat ieder project uniek is, met eigen doelstellingen en tijdlijn, kunt u ze wel allemaal volgens dezelfde werkmethode laten slagen. In dit whitepaper leest u over de zeven zonden van projectmanagement, de onmisbare skills van een projectmanager en wordt projectmanagement in vijf stappen en fases uitgelegd.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met een link naar de pagina waar u het document als PDF kunt lezen, opslaan of printen. De aanbieder van dit whitepaper wordt over uw aanvraag geïnformeerd, zodat deze u kan voorzien van extra informatie over dit onderwerp.


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam