SAP Business One groeit naar ERP platform


SAP Business one

ICT informatiecentrum |

SAP Business One wordt al ruim 20 jaar succesvol toegepast in het midden- en kleinbedrijf. De meeste ERP oplossingen van die leeftijd, zijn dan al sterk verouderd. De ontwikkelingen van die oplossingen staan in dat geval al jaren stil en de software is nog steeds gebaseerd op de oorspronkelijke, verouderde technologie en architecturen. In dit whitepaper leest u wat SAP de afgelopen 20 jaar heeft gedaan om veroudering te voorkomen.

SAP Business One

SAP koos de afgelopen 20 jaar voor een andere benadering. Door het product, de technologie en de architectuur doorlopend aan te blijven passen aan nieuwe standaarden, werd veroudering voorkomen. Hierdoor kan de ERP software blijven voldoen aan actuele eisen van de gebruikers.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

SAP Business One groeit naar ERP platform - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.