Sharepoint

Verandertraject

12 redenen waarom een verandertraject mislukt

ETTU | De meest gehoorde klacht bij veranderingen op de werkvloer is dat medewerkers niet met nieuwe tools aan de slag gaan. Tijdens de papierloze vergaderingen komen bijvoorbeeld de notitieblokjes toch weer tevoorschijn. Hierdoor blijft de beloofde meerwaarde van de omslag uit. In dit whitepapers leest u 12 praktijkvoorbeelden waarom een verandertraject vaak mislukt.

van fileshare naar sharepoint online

Van een fileshare naar DMS in SharePoint Online

ETTU | Iedereen krijgt dagelijks steeds meer informatie tot zich, thuis en op het werk. Meestal wordt deze informatie aangeboden op lokale netwerkschijven, ook wel fileshares genoemd. In dit whitepaper leest u zes 6 redenen om van een fileshare naar een document management systeem (DMS) in SharePoint Online te gaan.

Sharepoint

10 redenen waarom SharePoint het digital workplace platform is

ETTU | Waar het intranet jaren geleden draaide om het informeren van medewerkers over het laatste nieuws, draait het tegenwoordig vooral om mensen en hun werk. Dit wordt ook wel de Digital Workplace of Modern Workplace genoemd. In dit whitepaper lees je de 10 redenen waarom SharePoint hét platform is voor jouw Digital Workplace.

Office 365

Aan de slag met Office 365

ETTU | Je hebt gekozen voor Microsoft Office 365 en daar wil je het maximale uithalen. In dit eBook van Microsoft vind je alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je medewerkers optimaal gebruik gaan maken van alle mogelijkheden die Office 365 biedt.

Stappenplan voor succesvolle Sharepoint implementatie

ETTU U heeft besloten om een SharePoint portaal aan te schaffen of een SharePoint portaal te laten bouwen. Leuk! Om ervoor te zorgen dat het portaal bij introductie met open armen wordt ontvangen, vindt u in dit whitepaper de stappen die u kunt ondernemen om succesvol SharePoint te implementeren.

Slimmer (samen)werken in de zorg: het kan nu!

O&I Services | Uw (ambulante) zorgmedewerkers nog meer aan uw organisatie verbinden? Adequaat omgaan met de vele veranderingen in de zorg? Efficiënter en kostenbesparend werken?

Winstgevend social intranet? Start bij de business case!

O&I Services | In 2016 beschikt meer dan 50% van alle grote organisaties over een social intranet . Veel organisatie hebben inmiddels een social intranet. Na verloop van tijd blijkt het echter niet winstgevend te zijn.

Een proof-of-concept maken van een sociaal intranet op basis van SharePoint

O&I Services | Benieuwd wat een intranet op basis van SharePoint voor uw organisatie kan betekenen? U kunt zelf eenvoudig een Proof-of-Concept opzetten zodat u een goede indruk krijgt van het platform en op die manier de bruikbaarheid voor uw organisatie kunt onderzoeken.

SharePoint als sociaal intranet inzetten

O&I Services | Overweegt u Microsoft SharePoint als basis voor uw social intranet in te zetten? Als social intranet expert geven we inzicht in de mogelijkheden binnen Microsoft SharePoint.

Een sociaal intranet: standaard of maatwerk?

O&I Services | U staat aan de vooravond van een social intranet en u vraagt zich af of het verstandig is om een standaard pakket te kiezen of voor maatwerk te gaan. Als social intranet expert delen wij de voor- en nadelen van standaard en maatwerk oplossingen.

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint

O&I Services | Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. In dit whitepaper beschrijven we 10 handzame stappen die belangrijk zijn bij het kiezen voor en uitrollen van Microsoft SharePoint.