Standaard software


standaard software

ICT informatiecentrum |

Staat u op het punt uw bedrijfssoftware te vervangen? U heeft daarbij de keuze uit vijf mogelijke oplossingen. Één daarvan is standaard software. In dit whitepaper leest u over de selectie, toepassing, voor- en nadelen van een standaardpakket.

Standaard software

Veel bedrijfssoftware betreft een standaard softwarepakket. Standaard pakketten zijn in feite kant-en-klare pakketten, die vaak branche- of sectorspecifiek zijn. Het selecteren van het juiste standaardpakket met de juiste partner voor uw bedrijf vergt aanzienlijke kennis van de markt en diepgaande kennis van uw bedrijfsprocessen. De huidige bedrijfsprocessen moeten in kaart gebracht worden en gespiegeld aan de standaard bedrijfsprocessen binnen het systeem.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Standaard software - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.