Storage

 

7 stappen naar het juiste datacenter

7 stappen naar het juiste datacenter

ICT informatiecentrum | Als u besluit om uw gehele of een deel van de infrastructuur van uw organisatie te verhuizen naar een externe datacenter, zult u keuzes moeten maken. In dit whitepaper leest u 7 stappen die leiden naar een weloverwogen beslissing over het juiste datacenter.

Van data tot resultaat

Van data tot resultaat

Visma Raet | Veel organisaties maken niet optimaal gebruik van hun beschikbare data, terwijl data leidend zou moeten zijn bij het nemen van zakelijke beslissingen. In dit whitepaper leest u wat de gevolgen daarvan zijn en wat u kunt doen zodat u uw data kunt vertalen naar zakelijke acties.

Omgaan met data

Oplossingen hoe u beter kunt omgaan met data

ICT informatiecentrum | Data. Het wordt is in enorme hoeveelheden beschikbaar en voor veel organisaties is het een grote uitdaging om hier op de juiste manier mee om te gaan. Waar slaat u alles op? Kiest u voor uw eigen servers, de cloud of een private datacenter? Opslag, archiveren en migreren zijn termen die u Lees verder / download

Blueprint voor een dynamisch datacenter

ICT-Partners | Hoe toekomstbestendig is uw datacenter strategie? Vergelijk middels deze whitepaper uw situatie en strategie met dat van vergelijkbare organisaties.