Uw supply chain voorbereiden op 2020


supply chain

ICT informatiecentrum |

Het jaar 2020 is het gesprek van de dag in boardrooms. Wat wordt onze strategie voor 2020? Hoe gaan we onze supply chain de komende jaren moderniseren? Dit whitepaper legt uit hoe u uw supply chain klaarstoomt voor het jaar 2020.

Supply chain optimaliseren

Supply chains beginnen te knellen. De directie ziet de concurrentie veranderen en wil innoveren en tegelijkertijd op slimme manieren in de kosten snijden. Al met al is de stelregel think big-start small-scale fast een uitstekend uitgangspunt voor het vormgeven van uw supply chain voor 2020, maar er is meer voor nodig. In dit whitepaper leest u onder andere over groei, knelpunten, IT-architectuur en de strategie, zodat uw supply chain optimaal is voorbereid op het jaar 2020.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Uw supply chain voorbereiden op 2020 - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.