Vier actuele ontwikkelingen in supply chain managementICT informatiecentrum |

De logistiek is in beweging, letterlijk en figuurlijk. Kewill, marktleider in innovatieve software voor supply chain execution, noemt in dit whitepaper vier actuele ontwikkelingen waarmee logistieke organisaties rekening moeten houden.

Ontwikkelingen in supply chain management

In dit whitepaper wordt onder meer geschreven over de rol van de drone, wat data kan betekenen voor een progressieve supply chain en de belangrijkste voordelen van TMS in de cloud. Ook komt het feit dat management by exception de norm gaat worden, aan bod. Maar wat betekent dit eigenlijk?

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Vier actuele ontwikkelingen in supply chain management - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.