Vier trends in ICT security


Vier trends in ICT security

ICT informatiecentrum |

Het aantal online verbonden apparaten groeit met grote snelheid. In de komende jaren zal dit aantal alleen nog maar meer worden. Dit betekent automatisch dat apparaten meer en meer kwetsbaar worden. In dit whitepaper geeft Blackberry vier trends op het gebied van ICT security en IOT die belangrijk zijn om daarbij in de gaten te houden.

Het belang van ICT security
Per week komen er maar liefst 5,5 miljoen online verbonden apparaten bij. Dat is veel, maar in de komende jaren zal dit cijfer nog hoger zijn. De mate van succes bij producenten van deze apparaten hangt af van hoe zij hun proces van de ontwikkeling van Internet of Things (IoT)- apparaten inrichten. ICT security is hierbij van groot belang. In dit whitepaper leest u vier trends op het gebied van ICT security en IOT.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Vier trends in ICT security - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.