In deze vijf stappen selecteert u een passend DMS


DMS selectieproces

ICT informatiecentrum |

Een werkbaar en effectief DMS is alleen te realiseren door vanaf de oriëntatiefase een duidelijke strategie te hanteren en te communiceren. Maar hoe kiest u een pakket dat past bij uw organisatie? Waar moet u op letten? In dit whitepaper leest u de 5 stappen van het DMS selectieproces.

DMS selectieproces

Wellicht bent u als eindverantwoordelijke, projectleider of op een andere manier betrokken bij een DMS pakketselectie. Dan weet u hoe lastig en complex het is om het selectietraject en het vervolg van uw DMS project succesvol uit te voeren. Met welke factoren moet u rekening houden? De vijf stappen van het selectieproces leest u in dit whitepaper. Deze stappen zorgen ervoor dat uw strategie de elementen bedrijfsbelang, noodzaak, draagvlak, projectorganisatie en communicatie bevat.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

In deze vijf stappen selecteert u een passend DMS - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.