Voorkom deze fouten bij BI software selectieICT informatiecentrum |

Een mooie oplossing tegen een zacht prijsje. Maar al te vaak blijkt dat, als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat ook het geval is. Zo ook met het kiezen van de juiste BI software voor uw organisatie. Er is meer dan de prijs alleen om op te letten. Waarom u aan de voorkant van het proces beter wat meer aandacht kunt schenken aan de juiste keuze leest u in dit whitepaper.

Verschillende BI software

Belangrijk is om te bedenken waar u behoefte aan heeft voor uw organisatie. Business Intelligence kent vele vormen, maten en klassen. Niet allemaal zijn ze even geschikt voor u. Maar waar moet u op letten om fouten te voorkomen? Alle fouten zijn al een keer gemaakt; korte termijn voordeel versus lange termijn, de integratie lukt niet, beveiliging en wetgeving sluiten niet aan op de verschillende gevoeligheden van de data, niet verder kijken dan een demo, de gekozen oplossing biedt geen doorgroeimogelijkheden. Kortom, u kunt wel wat hulp gebruiken om die fouten te voorkomen? Dit whitepaper helpt u voorkomen fouten te maken die anderen al hebben gemaakt en te kiezen voor een op uw behoefte afgestemde BI oplossing.

Na het invullen van uw gegevens krijgt u via e-mail direct toegang tot de whitepaper. U kunt deze vervolgens lezen, opslaan of printen. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden. Op uw aanvraag is ons privacystatement van toepassing.

 

E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam