Voorkom deze fouten bij BI software selectieICT informatiecentrum |

Een mooie oplossing tegen een zacht prijsje. Maar al te vaak blijkt dat, als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dat ook het geval is. Zo ook met het kiezen van de juiste BI software voor uw organisatie. Er is meer dan de prijs alleen om op te letten. Waarom u aan de voorkant van het proces beter wat meer aandacht kunt schenken aan de juiste keuze leest u in dit whitepaper.

Verschillende BI software

Belangrijk is om te bedenken waar u behoefte aan heeft voor uw organisatie. Business Intelligence kent vele vormen, maten en klassen. Niet allemaal zijn ze even geschikt voor u. Maar waar moet u op letten om fouten te voorkomen? Alle fouten zijn al een keer gemaakt; korte termijn voordeel versus lange termijn, de integratie lukt niet, beveiliging en wetgeving sluiten niet aan op de verschillende gevoeligheden van de data, niet verder kijken dan een demo, de gekozen oplossing biedt geen doorgroeimogelijkheden. Kortom, u kunt wel wat hulp gebruiken om die fouten te voorkomen? Dit whitepaper helpt u voorkomen fouten te maken die anderen al hebben gemaakt en te kiezen voor een op uw behoefte afgestemde BI oplossing.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Voorkom deze fouten bij BI software selectie - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.