Voorkom deze fouten bij CRM selectieICT informatiecentrum |

Wie werkt, maakt fouten, maar het is niet de bedoeling dat u steeds dezelfde fouten maakt. Neem de tijd om te analyseren waar het nu niet zo lekker loopt. Dat is heel verhelderend en geeft u een vliegende start met het nieuwe CRM systeem! Dit whitepaper helpt u bij het maken van een succesvolle analyse en voorkomt fouten bij CRM selectie.

CRM selectie fouten voorkomen

Als binnen uw organisatie processen en procedures niet zo soepel lopen, is er geen enkele reden om aan te nemen dat ze dat met gebruik van een CRM systeem ineens wel doen. Een goed ingericht en op uw organisatie afgestemd CRM biedt echter wel belangrijke ondersteuning om uw klantprocessen sneller, beter en efficiënter te laten verlopen. Een CRM selectie en het systeem in uw organisatie introduceren vereist overigens veel voorbereiding. Zowel bij u zelf als bij uw medewerkers die straks met het pakket moeten gaan werken. Belangrijkste is dat u niet dezelfde fouten maakt in werken en denken als vóór de introductie van het (nieuwe) CRM systeem. Neem de tijd om voorafgaand uw eigen processen te analyseren en knelpunten te benoemen. Pas als die worden opgelost, wordt de weg vrijgemaakt voor het CRM systeem.

Het ICT informatiecentrum geeft u een aantal belangrijke CRM selectie tips om veel voorkomende fouten te voorkomen en een succesvolle CRM implementatie te realiseren.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Voorkom deze fouten bij CRM selectie - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.