Wat is de hybrid cloud?


Wat is hybrid cloud

Rackspace |

De cloud is al langere tijd de standaard. Bedrijven vragen zich niet langer af of ze naar de cloud moeten migreren, maar vooral wanneer ze dit zullen doen. De vraag die hier meestal op volgt, heeft te maken met de keuze van de cloud. Maar waarom kiezen tussen on-premise, private of public?

Hyrid cloud

Deze gecombineerde aanpak noemt men de hybrid cloud. Voordelen van de hybrid cloud variëren van een veiligere disaster recovery tot een beter beheersbare capaciteit. Wilt u weten welke hybrid cloud-combinatie geschikt is voor uw bedrijf? En wat de toegevoegde waarde is van hybrid cloud-technologieën voor uw organisatie? Download dan de volledige whitepaper.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Wat is de hybrid cloud? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.