Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht


Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht

ICT informatiecentrum |

Over waarom zo veel IT-projecten mislukken volgens een ‘a car crash in slowmotion’ scenario. En wat u moet doen om dat te voorkomen.

Als u nieuwe software of nieuwe technologie succesvol wilt implementeren, dan is niet de nieuwe technologie of nieuwe kennis het grootste probleem, maar ‘oud denken’. Door de valkuilen niet tijdig te herkennen, voltrekt de implementatie zich vervolgens volgens een ‘car crash in slow motion’ scenario. Op het moment dat u voor het eerst ziet dat het fout gaat, bent u al te laat om nog in te grijpen. Over hoe dramatische IT ongelukken kunnen gebeuren en hoe u deze voorkomt, leest u in deze tekst. Auteur is Wolter Toet, IT specialist pur sang, pleitbezorger van gezonde IT projecten en kennispartner van het ICT informatiecentrum.

Na het invullen van uw gegevens krijgt u via e-mail direct toegang tot de whitepaper. U kunt deze vervolgens lezen, opslaan of printen. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden. Op uw aanvraag is ons privacystatement van toepassing.

 


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam