Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht


Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht

ICT informatiecentrum |

Over waarom zo veel IT-projecten mislukken volgens een ‘a car crash in slowmotion’ scenario. En wat u moet doen om dat te voorkomen.

Als u nieuwe software of nieuwe technologie succesvol wilt implementeren, dan is niet de nieuwe technologie of nieuwe kennis het grootste probleem, maar ‘oud denken’. Door de valkuilen niet tijdig te herkennen, voltrekt de implementatie zich vervolgens volgens een ‘car crash in slow motion’ scenario. Op het moment dat u voor het eerst ziet dat het fout gaat, bent u al te laat om nog in te grijpen. Over hoe dramatische IT ongelukken kunnen gebeuren en hoe u deze voorkomt, leest u in deze tekst. Auteur is Wolter Toet, IT specialist pur sang, pleitbezorger van gezonde IT projecten en kennispartner van het ICT informatiecentrum.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.