Actuele trends in digitalisering


trends in digitalisering

ICT informatiecentrum |

In 2016 zochten bedrijven meer de samenwerking binnen een ecosysteem op zakelijk niveau. In 2017 zetten bedrijven een voorzichtige stap in het digitale tijdperk, waarbij ICT als een centraal bestanddeel van het businessmodel wordt gezien. Lees in dit whitepaper over de actuele trends in digitalisering.

De snelheid van digitalisering
De digitalisering van bedrijfsprocessen gaat revolutionair snel en gaat verder dan de cloud. De grenzen tussen de digitale en de fysieke wereld vervagen steeds meer, waarbij er meer kansen ontstaan voor digitale diensten. Met het toepassen van SMAC (social, mobile, analytics en cloud) die naadloos met elkaar kunnen samenwerken, ontstaan nieuwe geïntegreerde digitale toepassingen. Lees in dit whitepaper met welke trends in digitalisering het bedrijfsleven rekening moet gaan houden.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Actuele trends in digitalisering - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.