E-commerce

 

5 must-haves voor B2B webshops

5 must-haves voor B2B webshops

Logic4 | Een mooie en complete website staat bovenaan het lijstje van iedere groothandel. Maar B2B vraagt om andere functionaliteit dan B2C. Met deze elementen wordt uw webshop een daverend succes!

7 Stappen voor een succesvolle winkelervaring

7 Stappen voor een succesvolle winkelervaring

CloudSuite B.V. | Wilt u dat uw bezoekers met plezier bij u afnemen? Hoe stemt u een e commerce site af met de behoeften van de doelgroep? Met de stappen in dit whitepaper realiseert u de optimale winkelervaring voor uw klanten. Het gevolg? Meer revenue en meer klantloyaliteit.

shopping experience

Waarom een shopping experience leidend is voor een B2B platform

CloudSuite B.V. | Het belang van een goede shopping experience is cruciaal geworden voor B2B commerce. In dit whitepaper leest u waar u als organisatie rekening mee moet houden bij het implementeren van een B2B shopping experience strategie.

e-commerce voor de groothandel

De toekomst van e-commerce voor de groothandel

CloudSuite B.V. | De markt en technologie om ons heen veranderd. In dit whitepaper leest u over 5 trends die u moét volgen om voorbereid te zijn op de toekomst van e-commerce voor de groothandel.

e-commerce

10 belangrijke tips voor cross border e-commerce

Logic4 | Online zakendoen over de grens. Voor veel ondernemers een wens, maar ook een angst. Want een website of producttekst vertalen is één ding, maar bij het internationaliseren van een webshop komt veel meer kijken dan alleen de vertaling. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe zijn zaken in andere landen geregeld? En Lees verder / download

In 4 stappen naar uitstekende e-commerce

Kerridge Commercial Systems | Met de groeiende e-commerce markt is er ook een veeleisende klant ontstaan. Slechts 21% van de bedrijven denkt dat hun bedrijf voldoende is ingericht voor uitstekende e-commerce. Het goede nieuws: U kunt zich op 4 stappen focussen, om zo uw klanten en uzelf een groot voordeel te doen.