Overige bedrijfssoftware

BUSINESS PROCESS MANAGEMENT, BPM

 

RPA BPM

Hoe RPA en BPM samen mensenwerk verlichten

Ritense | Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management Systemen (BPMS) hebben deels hetzelfde doel, en worden soms met elkaar verward. Wat zijn deze twee technologieën? Zijn het alternatieven voor elkaar, of vullen ze elkaar juist aan?

BPM is horizontaal organiseren

BPMConsult | Het vakgebied Business Process Management kent vele gezichten. Er is het mensperspectief en het systeemperspectief. Voor de een is het automatiseren, voor de ander LEAN maken. Een derde verbindt het aan kwaliteitsmanagement en tevreden klanten hebben.

Wat is business process management BPM

Wat is business process management

ICT informatiecentrum | Business process management – vaak afgekort met BPM – is een term die in de huidige corporate samenleving vaak gebruikt wordt als het gaat om innoveren, automatiseren, verbeteren en efficiënter inrichten van uw organisatie en bedrijfsprocessen. Maar wat houdt business process management precies in?

Het geheim van een succesvolle BPM implementatie

Commant Nederland | Het geheim van een succesvolle BPM implementatie. Uit praktijk is gebleken dat het van cruciaal belang is om aan een aantal voorwaarden te voldoen om een Business Process Management oplossing effectief te implementeren.