Digitale transformatie

 

Digitalisering

Digitalisering van een vaak vergeten bedrijfsproces

Coimbee | Organisaties moeten zich constant verbeteren en vernieuwen om de concurrentie voor te blijven en om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. In dit whitepaper leest u meer over het proces van continu verbeteren.

Digitaliseren

Digitaliseren van een productiebedrijf – vijf tips

Exact | Digitaliseren en automatiseren kan veel repetitief handmatig werk vervangen. Als gevolg van die digitalisering ontstaan grote hoeveelheden data, die vervolgens ook weer tot nieuwe kansen leiden. Door informatiestromen te combineren, ontstaan waardevolle nieuwe inzichten en zelfs nieuwe businessmodellen. De dag dat de productievloer uitsluitend wordt bemand door robots en de data analyses volautomatisch Lees verder / download

Digitale innovatie

Digitale innovatie

Cegeka | Elke organisatie heeft te maken met content. Content wordt vaak opgeslagen in meerdere bedrijfstoepassingen zoals enterprise content management (ECM) en web content management (WCM). Dit is echter pas het begin. Zakelijke content kunt u ook opslaan in ERP, BPM, BI of CRM. In dit whitepaper leest u vijf manieren voor het migreren van Lees verder / download

De zes IT succesfactoren

De zes IT succesfactoren

It’s Teamwork | Er zijn veel sprekers en schrijvers die uitgebreid ingaan op digitale risico’s. AVG-zus, digitale valkuilen-zo, cryptocurrency-oei-oei. Maar laten we dit eens positief bekijken. Geen risico’s, maar transformatiekansen. Speciaal voor de mensen die kansen willen benutten: de zes it-succesfactoren voor digitale transformatie.

De verkoopinspanningen van de distributeur in digitale tijden

Oracle + Netsuite | In dit onderzoeksrapport van Benfield Consulting en Industrial Supply wordt het verkoopmodel van distributeurs onderzocht in het kader van de digitale tijden van vandaag.

trends in digitalisering

Actuele trends in digitalisering

ICT informatiecentrum | In 2016 zochten bedrijven meer de samenwerking binnen een ecosysteem op zakelijk niveau. In 2017 zetten bedrijven een voorzichtige stap in het digitale tijdperk, waarbij ICT als een centraal bestanddeel van het businessmodel wordt gezien. Lees in dit whitepaper over de actuele trends in digitalisering.