Financiële software

 

Vijf voor- en nadelen van gratis boekhoudsoftware

Vijf voor- en nadelen van gratis boekhoudsoftware

Exact | In dit whitepaper nemen we de voor-en nadelen van gratis boekhoudsoftware en Microsoft Excel onder de loep. Hierin vindt u waardevolle inzichten die helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw business. We geven zelfs een ander mogelijk alternatief voor boekhoudsoftware.

sectorrapport accountancy

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Accountancy

Exact | Fijn die groeiende economie. Want daardoor heeft de accountancybranche in 2018 meer lucht gekregen. Dat is terug te zien in de indrukwekkende stijging van de nettowinstcijfers. Met een gemiddelde stijging van 27% scoren de accountants namelijk ver boven de norm. In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse accountants- Lees verder / download

MKB barometer boekhouden

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Boekhouden

Exact | In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse mkb’ers op het gebied van boekhouden. En dat is enorm belangrijk. Want het MKB laat de motor van onze groeiende economie nu eenmaal op volle toeren draaien.

De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

Diesis | Digitalisering is vandaag de dag een hot en actueel item. Ook in het bedrijfsleven speelt dit een steeds grotere rol. Wat zijn de aandachtspunten bij de overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking? U leest ze in dit whitepaper.

Boekhoudsoftware selectie

Boekhoudsoftware selectie

Kerridge Commercial Systems | Het beheren van uw financiële administratie is niet altijd een eenvoudige taak: alle cijfers onder de streep moeten kloppen. Het is daarom van essentieel belang dat u een boekhoudsoftware systeem kiest die goed werkt voor uw bedrijf. In dit whitepaper leest u zes tips die u helpen bij het selecteren van Lees verder / download

Financiële risico's van software gebruik

De financiële risico’s van software gebruik

B-lay | De digitalisering treft alle facetten van het bedrijfsleven. Software speelt daarbij een grote rol: het is niet langer alleen een faciliterend middel, maar vaak onderdeel van het verdienmodel. Hierdoor zien organisaties hun softwarebudgetten al jaren groeien. Dit whitepaper probeert organisaties bewust te maken van de risico’s die verbonden zijn met software gebruik.