Financiële software

 

Vijf voor- en nadelen van gratis boekhoudsoftware

Vijf voor- en nadelen van gratis boekhoudsoftware

Exact | In dit whitepaper nemen we de voor-en nadelen van gratis boekhoudsoftware en Microsoft Excel onder de loep. Hierin vindt u waardevolle inzichten die helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw business. We geven zelfs een ander mogelijk alternatief voor boekhoudsoftware.

sectorrapport accountancy

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Accountancy

Exact | Fijn die groeiende economie. Want daardoor heeft de accountancybranche in 2018 meer lucht gekregen. Dat is terug te zien in de indrukwekkende stijging van de nettowinstcijfers. Met een gemiddelde stijging van 27% scoren de accountants namelijk ver boven de norm. In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse accountants- Lees verder / download

MKB barometer boekhouden

MKB BAROMETER 2018 – Sectorrapport Boekhouden

Exact | In dit whitepaper leest u wat er nu echt leeft onder Nederlandse mkb’ers op het gebied van boekhouden. En dat is enorm belangrijk. Want het MKB laat de motor van onze groeiende economie nu eenmaal op volle toeren draaien.

De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

Diesis | Digitalisering is vandaag de dag een hot en actueel item. Ook in het bedrijfsleven speelt dit een steeds grotere rol. Wat zijn de aandachtspunten bij de overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking? U leest ze in dit whitepaper.

Suite-aanpak

De noodzaak van een suite-aanpak voor financiële dienstverleners

Oracle + Netsuite | Felle concurrentie, hervormingen binnen regelgeving en veranderende behoeften van klanten: veranderingen in de financiële dienstverlening gaan in een rap tempo. In dit whitepaper leest u waarom een suite-aanpak voor software een belangrijke strategische keuze is om voorop te blijven lopen in de markt.

Boekhoudsoftware selectie

Boekhoudsoftware selectie

Kerridge Commercial Systems | Het beheren van uw financiële administratie is niet altijd een eenvoudige taak: alle cijfers onder de streep moeten kloppen. Het is daarom van essentieel belang dat u een boekhoudsoftware systeem kiest dat goed werkt voor uw bedrijf. In dit whitepaper leest u zes tips die u helpen bij het selecteren van Lees verder / download