ERP implementatie: veel bedrijven worstelen ermee


ERP implementatie

ICT informatiecentrum |

Volgens onderzoek hebben veel organisaties nog steeds moeite met ERP implementatie. Zij geven aan dat dit voornamelijk te maken heeft met een lange implementatietijd en overschrijding van het budget. In dit whitepaper leest u over tien belangrijke aspecten die een rol spelen voor, tijdens en na de ERP implementatie.

ERP implementatie

Bij de implemenatie van ERP is hulp van een derde partij essentieel: een goede consultant zorgt dat de verdiensten door ERP stroken met de langetermijndoelen van het bedrijf. Het onderzoek toont echter dat er een daling te zien is van deze consultants in het aantal bedrijven. Door te weinig geld of tijd te steken in toekomstige succesfactoren, ontstaan problemen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

ERP implementatie: veel bedrijven worstelen ermee - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.