HR analytics, wat kunt u er mee?ICT informatiecentrum |

Klanttevredenheid koppelen aan de specifieke eigenschappen van uw medewerkers. Klinkt goed. Maar welke gegevens zijn daarvoor relevant? Is de vraag altijd zo duidelijk? U wilt het antwoord echter wel weten, want het bepaalt mede het succes van uw onderneming. HR analytics biedt u het juiste handvat, mits goed toegepast. In een tijd waar alles draait om data, is het goed om in dit whitepaper te kunnen lezen hoe u HR data en de prestaties van uw organisatie met elkaar in verband kunt brengen.

HR analytics inzicht in succesfactoren

Steeds meer HRM managers zien in HR analytics een fantastisch middel om meer grip te krijgen op de ontwikkeling en het gedrag van medewerkers. Dat is in de praktijk echter nog niet zo eenvoudig. Welke gegevens zijn relevant? Wat mag je wel en wat niet verzamelen en opslaan? Hoe en waarvoor ga je al die informatie gebruiken? HR analytics toepassen zonder de juiste vraag te stellen, is zoeken naar een speld in een hooiberg. Goed toegepast geeft HR analytics echter inzicht in wat de succesfactoren zijn voor bepaalde prestaties binnen uw onderneming. Belangrijkste advies: begin en doe ervaring op! Lees in dit whitepaper hoe u die ervaring kunt opdoen, zonder te verzanden in een brei aan gegevens waar u niets aan heeft.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

HR analytics, wat kunt u er mee? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.