Vier trends rondom personeelsplanningICT informatiecentrum |

In veel bedrijven zijn personeelskosten veruit de grootste kostenpost. Natuurlijk wilt u deze kosten zo laag mogelijk houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De planningsbranche beweegt namelijk stevig mee met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. In dit whitepaper leest u de vier trends rondom personeelsplanning waar u rekening mee moet houden.

Efficiënte personeelsplanning

Door middel van efficiënt en doelmatig plannen kunnen winsten worden behaald. Dit klinkt laagdrempelig maar (HR-) managers voelen steeds meer de druk van hogerhand en medewerkers om constant te voldoen aan de laatste trends op de arbeidsmarkt om een zo ideaal mogelijk werkrooster te bieden. Lees in dit whitepaper vier trends waar rekening mee gehouden dient te worden om de kosten van personeelsplanning zo laag mogelijk te houden.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Vier trends rondom personeelsplanning - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.