Vijf vragen om gegevenslekken te voorkomen


gegevenslekken

ETTU |

Een cyberaanval, met gegevenslekken als gevolg, kan ernstige gevolgen hebben voor uw klantenbestand, partnerrelaties, winst en inkomsten. In dit whitepaper leest u welke stappen u kunt ondernemen om de schade tot een minimum te beperken.

Gegevenslekken

Een gegevenslek heeft gevolgen voor de hele organisatie. Uit onderzoek over merkreputatie blijkt dat gegevenslekken worden gezien als incidenten die het schadelijkst zijn voor merkreputatie, meer nog dan milieuschandalen en een slechte klantenservice. Om gegevenslekken te voorkomen moet het management samenwerken met beveiligingsteams om de veiligheid van de onderneming te garanderen. Wat zijn nou de vragen die u kunt stellen aan uw beveiligingsteams om vast te stellen of uw organisatie optimaal is beveiligd?

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Vijf vragen om gegevenslekken te voorkomen - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.