Waarom uw organisatie HRM software nodig heeftICT informatiecentrum |

U meende altijd dat u het zo goed deed; u zorgde goed voor uw mensen en zij waren tevreden. Dacht u. Het succes van de zoektocht naar talenten voor uw organisatie wordt echter grotendeels bepaald door actuele en volledige informatie waarover u én de buitenwereld beschikt. Waarom bent u zo interessant voor een potentiële werknemer? Hoe u écht kunt weten hoe u het doet, waar u die gegevens vandaan haalt en ze kunt aanwenden voor uw organisatie leest u in dit whitepaper.

HRM software geeft inzicht

Doorgroeimogelijkheden, ontdekken en ontwikkelen van competenties en communicatie naar de arbeidsmarkt om die faciliteiten binnen uw organisatie duidelijk te maken. Daar draait het allemaal om. Een goed ingericht HRM systeem geeft u de juiste inzichten over uw medewerkers, hoe ze in de organisatie functioneren, welke ambities ze nastreven en of ze wel op de juiste plaats zitten, gezien hun competenties. Het gaat dus veel verder dan puur salarisadministratie of verzuimregistratie. En alle informatie is beschikbaar in één digitaal dossier, actueel, volledig en adequaat. Het gaat om kwalificeren, niet om administreren. In dit whitepaper van het ICT informatiecentrum legt u de basis voor het verkrijgen van de noodzakelijke inzichten.

Na het invullen van uw gegevens krijgt u via e-mail direct toegang tot de whitepaper. U kunt deze vervolgens lezen, opslaan of printen. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden. Op uw aanvraag is ons privacystatement van toepassing.

 


E-mail  

Volledige naam  

Bedrijfsnaam