Waarom uw organisatie HRM software nodig heeftICT informatiecentrum |

U meende altijd dat u het zo goed deed; u zorgde goed voor uw mensen en zij waren tevreden. Dacht u. Het succes van de zoektocht naar talenten voor uw organisatie wordt echter grotendeels bepaald door actuele en volledige informatie waarover u én de buitenwereld beschikt. Waarom bent u zo interessant voor een potentiële werknemer? Hoe u écht kunt weten hoe u het doet, waar u die gegevens vandaan haalt en ze kunt aanwenden voor uw organisatie leest u in dit whitepaper.

HRM software geeft inzicht

Doorgroeimogelijkheden, ontdekken en ontwikkelen van competenties en communicatie naar de arbeidsmarkt om die faciliteiten binnen uw organisatie duidelijk te maken. Daar draait het allemaal om. Een goed ingericht HRM systeem geeft u de juiste inzichten over uw medewerkers, hoe ze in de organisatie functioneren, welke ambities ze nastreven en of ze wel op de juiste plaats zitten, gezien hun competenties. Het gaat dus veel verder dan puur salarisadministratie of verzuimregistratie. En alle informatie is beschikbaar in één digitaal dossier, actueel, volledig en adequaat. Het gaat om kwalificeren, niet om administreren. In dit whitepaper van het ICT informatiecentrum legt u de basis voor het verkrijgen van de noodzakelijke inzichten.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Waarom uw organisatie HRM software nodig heeft - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.