5 kenmerken van een goed BI platform


5 kenmerken van een goed BI platform

Quartess | Tableau Business Intelligence |

De overgang naar een goed werkend, modern BI platform vereist veel inspanning en een goede samenwerking tussen IT, gebruikers en analisten. In dit whitepaper leest u 5 criteria waar u op moet letten tijdens de evaluatie en selectie van het juiste BI platform voor uw organisatie.

Voordeel halen uit business intelligence

Data helpt iedere werknemer in een organisatie om betere keuzes te maken. Met data kunnen processen van werknemers, klanten, partners en leveranciers inzichtelijk worden gemaakt. Om succesvol gebruik te kunnen maken van data, is het noodzakelijk dat alle gebruikers ervan ook toegang hebben tot deze data. Met een BI platform kunt u dat realiseren. Maar welk platform past het beste bij uw organisatie? Waar moet u op letten tijdens de selectie en keuze ervan? In dit whitepaper leest u vijf kenmerken van een goed BI platform.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

5 kenmerken van een goed BI platform - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.