Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderenETTU |

Vinden vergaderingen binnen uw organisatie ook nog veelal op papier plaats? En mist u hierbij ook een duidelijk overzicht van alle documenten, besluiten, notities en agenda items? Download dan het whitepaper over digitaal en papierloos vergaderen.

Met het snel veranderende bestuursklimaat – toenemende regelgeving, grotere verantwoordelijkheidsplicht en een escalerende focus op effectiviteit – is het geen verassing dat steeds meer directieteams software inzetten om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging te verbeteren.

Door de enorme beschikbaarheid aan keuze kan het moeilijk zijn te bepalen welke software de juiste is voor uw management. Hoewel elk van de aangeboden oplossingen in het algemeen de kosten op lange termijn zullen drukken, zijn er bij de implementatie vaak veel kosten gemoeid. Daarom is het zeer belangrijk meteen vanaf het begin af aan de juiste software te kiezen.

In dit whitepaper leest u meer over de mogelijkheden op het gebied van digitaal en papierloos vergaderen. De oplossing BoardPacks wordt hierbij nader omschreven, waarbij u vanuit iPad, Android en Windows tablet kunt vergaderen in combinatie met SharePoint.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.