Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen


Voor een beter overzicht van documenten, besluiten, notities en agenda items

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen

 

Gratis e-boek

 

Waarom deze whitepaper lezen?

Vinden vergaderingen binnen uw organisatie ook nog veelal op papier plaats? En mist u hierbij ook een duidelijk overzicht van alle documenten, besluiten, notities en agenda items? Download dan het whitepaper over digitaal en papierloos vergaderen.

Met het snel veranderende bestuursklimaat – toenemende regelgeving, grotere verantwoordelijkheidsplicht en een escalerende focus op effectiviteit – is het geen verassing dat steeds meer directieteams software inzetten om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging te verbeteren.

Door de enorme beschikbaarheid aan keuze kan het moeilijk zijn te bepalen welke software de juiste is voor uw management. Hoewel elk van de aangeboden oplossingen in het algemeen de kosten op lange termijn zullen drukken, zijn er bij de implementatie vaak veel kosten gemoeid. Daarom is het zeer belangrijk meteen vanaf het begin af aan de juiste software te kiezen.

In dit whitepaper leest u meer over de mogelijkheden op het gebied van digitaal en papierloos vergaderen. De oplossing BoardPacks wordt hierbij nader omschreven, waarbij u vanuit iPad, Android en Windows tablet kunt vergaderen in combinatie met SharePoint.

 

Gratis e-boek