Actuele top 10 CRM en ERP leveranciersICT informatiecentrum |

Pas 30% van alle bedrijfsvestigingen in Nederland gebruikt een CRM pakket en is het meest gebruikte onderdeel van een ERP oplossing. Het is maar dat u zich realiseert dat u ook naar ERP software kunt zoeken als u eigenlijk een customer relationship management systeem nodig heeft. In dit whitepaper leest u een analyse over het gebruik van CRM software in Nederland.

Een analyse van Computer Profile wijst uit dat slechts 30% van alle bedrijfsvestigingen in Nederland een CRM pakket gebruikt en daarvan is het meest gebruikte CRM pakket onderdeel van een ERP oplossing. In dit whitepaper wordt een analyse van circa 6.200 interviews met Nederlandse commerciële en publieke bedrijfsvestigingen, met ten minste 50 medewerkers, over het gebruik van CRM software beschreven. In deze analyse is een belangrijke rol weggelegd voor ERP software waar u na het lezen van dit whitepaper achter zult komen.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Actuele top 10 CRM en ERP leveranciers - ICTwhitepapers.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Telefoonnummer
* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.