Bedrijfssoftware in de cloud of op eigen servers?


Bedrijfssoftware in de cloud

Logic4 |

Ondanks de explosieve groei van bedrijfssoftware in de cloud blijven sommige organisaties twijfels houden bij deze vorm van software. Twijfels die vrijwel altijd gebaseerd zijn op angst. Twijfels die niet per se nodig zijn. In dit whitepaper leest u over wat de termen SaaS, Cloud en On Premises betekenen, welke vijf voordelen SaaS heeft ten opzichte van zelf hosten en hoe dit zich in de toekomst verder zal ontwikkelen.

Bedrijfssoftware in de bezemkast

Vroeger stond alle software die gebruikt werd in een organisatie geïnstalleerd op lokale computers. Er was één eigen server, die stond in de bezemkast tussen de koffievoorraad en schoonmaakspullen. Herman van ICT was de enige in het bedrijf die de techniek begreep, dus was hij verantwoordelijk voor installatie, onderhoud en updates. Herkenbaar? Voor veel bedrijven is dit nog steeds de huidige situatie.

LEES DIT WHITEPAPER

U ontvangt dit whitepaper op het vermelde e-mailadres. | Uw privacy* is gegarandeerd.

Bedrijfssoftware in de cloud of op eigen servers? - ICTwhitepapers.nl

Zakelijk e-mailadres* Privacy
De gegevens van uw aanvraag zijn en blijven uitsluitend bekend bij het ICT informatiecentrum. U wordt dus niet benaderd door externe partijen. Lees ons privacystatement of bel ons als u hierover vragen heeft. Wij zijn bereikbaar via 085 40 10 218.

** ICT nieuwsbrief
De ICT nieuwsbrief informeert u iedere twee weken over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.